Novosti

Subota, 04 Srpanj 2015 13:30

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje

Surađujemo sa Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje. Nakon edukacije, redovito održavamo zajedničke refleksije i analize u svrhu napretka i ostvarivanja ciljeva vodeći se pritom priručnikom za samovrednovanje ustanova ranog i predškolskog odgoja. Neprestano propitujemo kvalitetu našeg rada, a sve u svrhu dobrobiti djece. 
U našem vrtiću održavaju se seminari i stručni skupovi različite tematike (zakon u vrtiću, vjerski susreti, ..itd.). Vjerujemo da je timski rad, suradničko učenje i kontinuirana samoprocjena najbolji put do kvalitetnih strategija u radu sa djecom.
Razmjenjujući znanja sa drugima i održavajući predavanja i radionice te omogućavanjem drugima da ih ostvaruju, istodobno se kontinuirano usavršavamo i radimo na osobnom profesionalnom razvoju.

U mjesecu svibnju išli smo na Dječju olimpijadu iskušati snage u raznim sportovima. Osim što smo se dobro zabavili, vratili smo se sa trofejima za skok udalj i „fair play“ igru! 
Slike su u fotogaleriji.
Slike zajedničkog izleta možete pogledati u fotogaleriji.

U našem vrtiću sretno odrastaju djece unutar 4 odgojne skupine o kojima brinu
6 odgajateljica, ravnateljica, kuharica i pomoćnica, zdravstveni voditelj, 2 stručna suradnika pedagoga, računovodstveni voditelj.

Dječji vrtić Sv. Pavla apostola

OIB: 47638288363

Adresa: Pujanke, 14, 21 000 Split

Telefon: +385 21 377099

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Skupine: 4 mješovite

Broj odgajatelja: 5 i ravnatelj

Stručni suradnici: 3

Radno vrijeme: 06.00 : 00-20.00

Ravnateljica: Anica Kraljević